Bekijk alle foto's

GEULLE | Hussenbergstraat 42

Op een landelijke locatie in het kerkdorp Geulle gelegen vrijstaand charmant woonhuis met zeer ruime tuin (totale perceeloppervlakte circa 925 m2) oprit/parkeerplaats en garage.

Typering:
Deze woning is landelijk gelegen in Geulle boven. Geulle maakt deel uit van de gemeente Meerssen. Meerssen met al haar voorzieningen, alsmede het centrum van Maastricht zijn goed bereikbaar per auto, fiets en de streekbus. De op- en afritten van de autosnelwegen liggen eveneens op steenworp afstand. Een unieke gelegenheid om landelijk te wonen met optimale privacy!

Souterrain:
Provisiekelder (circa 14 m2) alwaar waterontharder.

Begane grond:
Entree met meterkast, mooi trappenhuis, woonkamer (totaal circa 32 m2) met tuindeuren naar terras, houtkachel en semi open keuken (circa 6 m2) met moderne aanrechtcombinatie (2018) voorzien van combi magnetron/oven, magnetron, koelkast, diepvries, inductie kookplaat, wasemkap, cooker, spoelbak en vaatwasser, achterom/portaal (circa 2 m2), wandcloset (2018) met fonteintje, bijkeuken/2e badkamer (3,37 x 3,44, 2018) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel aansluiting wasmachine en droger, c.v.-gas eigendom, garage (7,24 x 3,52), terras met zonnescherm, aangelegde tuin en achtergelegen parkeerplaats. De woonkamer, keuken en entree zijn voorzien van een laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I ( 2,90 x 3,40) slaapkamer II (3,83 x 2,61) slaapkamer III (3,77 x 3,83) met berging in knieschot, casco ruimte (2,77 x 2,17) bestemd als badkamer, reeds voorzien van diverse aansluitingen. De verdieping is voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1954, grotendeels gemoderniseerd in 2018.
Perceeloppervlakte: 925 m2. Spouwmuurisolatie en dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
Gebruiksoppervlakte wonen: 115 m2, inhoud: 620 m3.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.