Bekijk alle foto's

GEULLE | Brommelen 48

Op een sfeervolle en landelijke locatie (Brommelen) gelegen halfvrijstaand woonhuis met uitbouw, 4 slaapkamers, fraai aangelegde tuin op het zuidwesten, vrij uitzicht aan de achterzijde, tuinberging, ruime garage voorzien van een gastenverblijf met toiletruimte en keukenblok op eerste verdieping.

Typering:
Deze woning is gelegen in Brommelen en ligt nabij de landelijke Mergellandroute en heel dicht bij bijzonder (Bunder)bos. Geulle maakt deel uit van de gemeente Meerssen. Meerssen met al haar voorzieningen, alsmede het centrum van Maastricht zijn goed bereikbaar per auto, fiets en de streekbus. Tevens goede treinverbindingen vanuit Meersen en Bunde. De op- en afritten van de autosnelwegen liggen eveneens op steenworp afstand. Een unieke gelegenheid om landelijk te wonen met optimale privacy!

Begane grond:
Entree met overkapping, ruime hal voorzien van breuk marmeren tegelvloer, meterkast, kelderkast, toiletruimte met wandcloset, leefruimte (totaal circa 60 m2) en bestaande uit: woonkamer voorzien van houthaard, open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie (circa 2009) met vaatwasser, koelkast, spoelbak en keukenboiler, elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en zonnescreen, zonnige eetkamer alwaar goed tuincontact, elektrische zonneluifel, fraai aangelegde tuin, zuidwest gesitueerd alwaar ruime garage (6,44 x 3,59) voorzien van elektrische sectionaalpoort en berging (3,13 x 2,20), ruime oprit (2 auto’s naast elkaar), op de eerste verdieping bevindt zich het gastenverblijf (circa 22 m2) met keukenblok, toiletruimte en warmwater via aparte boiler.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,81 x 2,96), slaapkamer II (3,95 x 3,82), slaapkamer III (2,92 x 3,15) met vaste kast, geheel betegelde badkamer (circa 5 m2) met wandcloset, douche en wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer, de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken.

2e verdieping:
Overloop alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2017) ruime berging en berging in knieschot, slaapkamer IV (3,50 x 3,80) met dakkapel en berging in knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 386 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 150 m2 (exclusief 22 m2 gastenverblijf), inhoud circa 521 m3.

Tijdens het buiten de oevers treden van de Geul zijn enkele cm water op de begane grond binnengekomen. De schade wordt door verkoper hersteld met uitzondering van het leggen van de vloer in de woonkamer, eetkamer en keuken.

Voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen en vrijwel geheel dubbele beglazing, horren voor alle ramen. Eterniet (asbesthoudend) dakbeschot. Dak is recent vernieuwd, schilderwerk buitenkant en bekleding dakkapel (2021).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: 1 april 2022.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.