Bekijk alle foto's

GELEEN | Van der Waalsstraat 4

Vraagprijs € 539.000,-

Open Huis
Zaterdag 1 april van 11:00 tot 15:00 (NVM Open Huizen Dag)

Deze vrijstaande, levensloopbestendige bungalow met een gebruiksoppervlakte wonen van maar liefst circa 198 m² is gelegen op een geliefde locatie op een perceel van circa 781 m². De bungalow is instapklaar en beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, ruime living, vrijstaande garage en fraai aangelegde tuin. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Alle belangrijke voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Ook alle belangrijke autosnelwegen, zoals de A76 richting Heerlen/Aken en de A2 richting Maastricht/Eindhoven bevinden zich in de directe nabijheid.

INDELING:

Souterrain:
Grotendeels onderkelderd (2-tal ruimtes) en toegankelijk via de entree/hal aan de voorzijde van de woning. Het souterrain beschikt over een gang met toegang tot de hobbyruimte / slaapkamer (circa 13.8 m²) en een voorraadkelder onder andere voorzien van wasruimte met waskoker.

Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de woonkamer en gang met meterkast. Vanuit de gang is het apart toilet met zwevend closet en fonteintje, beide slaapkamers met ensuite badkamers en keuken te bereiken.
L-vormige woonkamer (circa 45 m²) met parketvloer, gashaard en schuifpui richting achtertuin. Aangrenzend de half open keuken (circa 8 m²) voorzien van pvc-vloer met vloerverwarming en de navolgende apparatuur: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, stoomoven en vaatwasser.

Slaapkamer 1 (circa 13.8 m²) met ensuite de badkamer (circa 3.4 m²) welke voorzien is van een douche en wastafel.
Slaapkamer 2 (circa 28 m²) met inbouwkast en eveneens ensuite badkamer (circa 12.5 m²) welke voorzien is van ligbad, douche, waskoker, dubbele wastafel met meubel en hangcloset.

Goed onderhouden achtertuin gelegen op het oosten en is onder andere voorzien van een vrijstaande garage (circa 35 m²), ruime (berg)ruimte met de mogelijkheid tot bijvoorbeeld kantoor aan huis (circa 18.7 m²) alwaar standplaats cv-installatie (eigendom, bouwjaar 2021), vijver, twee terrassen waarvan één met houten losstaande overkapping, buitenhaard, gazon, borders en oprit voor meerdere auto’s bereikbaar via zijingang middels elektrische stalen poort.

Duurzaamheid:
De woning beschikt over een energielabel C. Geheel voorzien van hardhouten kozijnen, m.u.v. 2 ramen in de woonkamer (kunststof), met geheel dubbele beglazing. Voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (alleen in aanbouw), 20 zonnepanelen en vernieuwde cv-installatie (eig, 2021).

Algemeen:
Instapklare goed onderhouden bungalow uit het bouwjaar: circa 1970.
Gebruiksoppervlakte wonen: 198m² (NEN2580 meetrapport aanwezig).
Perceeloppervlakte: circa 781 m².
Aanvaarding: per direct beschikbaar!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.