Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Veldleeuwerik 32

Moderne instapklare halfvrijstaand woonhuis, met een karakteristiek uitstraling, gelegen in de nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld met ruime leefruimte, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer), garage en tuin.

Typering:
Deze woning is gelegen in het zuiden van de nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, vaste kast/garderobe en toiletruimte alwaar wandcloset met fonteintje. Riante leefruimte (circa 43 m2) voorzien van een luxe tegelvloer, veel lichtinval, lichtspots, bestaande uit woonkamer (5,33 x 5,15) met toegang tot de tuin middels dubbele openslaande deuren, de eetkamer (circa 7 m2) voorzien van trapkast en met open verbinding naar de keuken (3,51 x 2,46) voorzien van moderne aanrechtcombinatie met granieten blad, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, diepvries, combi- magnetron/oven, koffiezetapparaat en vaatwasser. Middels de openslaande tuindeuren is de geheel beklinkerde en onderhoudsvriendelijke tuin te bereiken welke is gesitueerd op het oosten en voorzien van tuinberging. Garage (6,00 x 2,78) voorzien van kantelpoort, tegelvloer en met toegang tot de tuin middels openslaande deur en de oprit welke geschikt is voor 2 voertuigen.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (2,93 x 2,09), slaapkamer II (4,83 x 2,95), slaapkamer III (circa 8 m2) en de moderne badkamer (2,86 x 2,22) voorzien van inloopdouche, dubbele vaste wastafel in meubel, lichtspots en wandcloset. Deze gehele verdieping is voorzien van een grindvloer met uitzondering van de badkamer welke is voorzien van een tegelvloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte (4,75 x 5,15) voorzien van grindvloer, opbergruimte in knieschotten, dakkapel en alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2015), WTW-installatie en aansluiting wasmachine en droger. Deze ruimte is uitermate geschikt om een vierde slaapkamer te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: 2015.
Perceelgrootte: circa 256 m2.
Woonoppervlakte: circa 126 m2, inhoud: circa 508 m3.
Deze woning bevindt zich in zeer goede staat (instapklaar) en is voorzien van optimale isolatie: dakisolatie, spouwmuurisolatie en begane grond vloerisolatie. Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.