Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Sterappel 21

OPEN HUIS DONDERDAG 23 AUGUSTUS VAN 09.00 UUR TOT EN MET 10.00 UUR.

Leuke halfvrijstaande hoekwoning, met 2 slaapkamers, tuin met achterom, gelegen op een goede locatie in de nabijheid van het centrum van Eijsden.

Typering:
Deze mooie woning, is gelegen nabij het centrum van Eijsden. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed toeven is.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, doorzonwoonkamer met trapkast, semi-open keuken (circa 33 m2) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, bijkeuken (circa 11 m2) met toiletruimte alwaar toilet en fonteintje en aansluiting wasmachine en droger. Tuin bereikbaar vanuit de bijkeuken, gelegen op het noorden, overkapping (2,57 x 2,10) voor fietsen en zij-ingang. De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,16 x 2,70), slaapkamer II (2,66 x 2,84), volledig betegelde badkamer (2,66 x 1,90) voorzien van douche, toilet en vaste wastafel, diverse rolluiken. De gehele verdieping is voorzien van laminaat met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping (5,16 x 4,10, bij een nokhoogte van 1,50 m) alwaar CV installatie (huur), velux-dakraam, radiator en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988
Perceeloppervlakte: 208 m2
Woonoppervlakte: circa 92 m2, inhoud: circa 415 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Projectnotaris: Achten Van Gent notarissen
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.