Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Steenuil 29

Sfeervolle hoekwoning gelegen aan een rustige straat in de populaire nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld. De woning is voorzien van een riante leefruimte met aanbouw, 4 slaapkamers en sfeervol aangelegde tuin met luxe overkapping en garage.

Typering:
Deze halfvrijstaande woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck, met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis, is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van een laminaatvloer, meterkast en toegang tot de moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Riante L-vormige leefruimte (circa 49 m2) met uitbouw voorzien van een nieuwe quick-step laminaatvloer (2018), bestaande uit woonkamer (circa 39 m2) met veel lichtinval, trapkast en toegang tot de sfeervolle tuin middels schuifpui, de moderne open keuken (3,56 x 2,72) met aanrechtcombinatie voorzien van een 6-pits Boretti gasfornuis met oven , afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. De sfeervol aangelegde tuin (2018) is voorzien van een luxe overkapping, natuursteen terras, mooie grasmatten, zijingang en vrijstaande garage (5,68 x 2,84).

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (2,37 x 2,41) slaapkamer II (3,51 x 2,61), riante slaapkamer III (5,10 x 3,18) en de geheel betegelde moderne badkamer (2018) (2,88 x 1,94) voorzien van ligbad met, douchecombinatie, vaste wastafel en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken middels vaste trap alwaar luxe afgewerkte slaapkamer VI (circa 40 m2) voorzien van een dakkapel, berging in knieschotten, opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2016), mechanische ventilatie en inbouwkast alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Algemeen:
Bouwjaar: 2016.
Perceeloppervlakte: circa 174 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 139 m2, inhoud circa 514 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en begane grond vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbel glas en diverse rolluiken. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.