Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Paardebloem 23

Sfeervolle, instapklare, halfvrijstaande woning gelegen in de populaire nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld voorzien van 4 slaapkamers, garage, zonnepanelen en mooi aangelegde tuin op het oosten.

Typering:
Deze woning is gelegen in de nieuwbouwwijk Nieuw Poelveld. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van meterkast, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje, doorzon woonkamer (3,89 x 7,33) voorzien van laminaatvloer en openslaande tuindeuren, trapkast, moderne semi-keuken ( 2,23 x 2,39) voorzien van aanrechtcombinatie met 5-pits gasfornuis, spoelbak, oven, koelkast, magnetron, quooker, vaatwasser en wasemkap. Vanuit de woonkamer en keuken is de tuin met terrasoverkapping te bereiken, garage ( 3,61 x 6,03).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,51 x 3,63), slaapkamer II (2,91 x 3,60), slaapkamer III (2,44 x 3,17), moderne badkamer (2,57 x 2,49) voorzien van ligbad, douche, vaste wastafel, wandcloset en designradiator. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. 2e verdieping: Via vaste trap te bereiken zolderkamer/slaapkamer IV (circa 23 m2) voorzien van dakkapel en aansluiting witgoed, opstelplaats WTW installatie, omvormer zonnepanelen (11 stuks) en CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2012).

Algemeen:
Bouwjaar: 2012.
Perceelgrootte: 239 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 117 m2, inhoud: 480 m3.
Deze woning bevindt zich in zeer goede staat (instapklaar) en voorzien van optimale isolatie. Dakisolatie, spouwmuurisolatie en begane grond vloerisolatie. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, woning is voorzien van 11 zonnepanelen.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.