Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Courtpendu 16

Sfeervolle moderne woning voorzien van 4 slaapkamers (!!) oprit en carport, inpandige garage, zonnepanelen en fraai aangelegde tuin op het westen (middag en avondzon) gelegen in de populaire wijk Poelveld.

Typering:
Deze woning is gelegen in de wijk Poelveld. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Oprit en carport (5,0 x 2,71), ruime entree voorzien granietvloer, meterkast, vaste kast/garderobe, toilet met fonteintje, lichte woonkamer (circa 45 m2) voorzien van laminaatvloer en openslaande tuindeuren naar terras, semi open keuken (circa 5,5 m2) voorzien van aanrechtcombinatie met inductiekookplaat, spoelbak, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap, alsmede een geïntrigeerde eethoek, bijkeuken (circa 7 m2) met vaste kastenwand, alwaar aansluiting wasmachine en droger, voormalige garage (5,3 x 2,71) thans onderverdeeld in praktijkruimte (circa 9 m2) en fietsenberging (2,71 x 2,0). Vanuit de woonkamer is de fraai verzorgde tuin op het westen te bereiken met houten tuinhuis en een pergola.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 13,5 m2), slaapkamer II (3,45 x 3,0), c.v. ruimte alwaar c.v.-gas 2013 (eigendom), omvormer ten behoeve van zonnepanelen en unit mechanische ventilatie. Moderne badkamer (circa 7 m2) voorzien van ligbad, wandcloset, douche en vaste wastafel, slaapkamer III (circa 14,5 m2) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer IV (4,8 x 2,85). De verdieping is deels voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1994.
Perceelgrootte: 235 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 156 m2, inhoud: 526 m3.
Deze woning bevindt zich in goede staat en is voorzien van goede isolatie energielabel A.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie en begane grond vloerisolatie. Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, woning is voorzien van 14 zonnepanelen met een geschatte/verwachte opbrengst van circa 3,500 Kwh.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.