Bekijk alle foto's

EIJSDEN | Achter de Lang Haag 37

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, zolder, tuin met berging en achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in Eijsden (Breust). De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het MUMC is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen en winkels zijn in ruime mate aanwezig alsmede basisscholen, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast en kast. Via de hal te bereiken leefruimte (36 m2), met open keuken met eenvoudig aanrechtblok met spoelbak, portaal naar toilet met fonteintje en trap naar de 1ste verdieping. Middels openslaande deur toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin met zijingang, achterom en buitenberging. De begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,99 x 3,90) slaapkamer II (4,44 x 2,99) slaapkamer III (3,45 x 1,81) en badkamer (2,68 x 1,80) voorzien van vaste wastafel, douche, toilet en aansluitingen witgoed. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, 2007) en mechanische ventilatie-unit.

Algemeen:
Bouwjaar: 1984.
Woonoppervlakte: circa 84 m2 (excl. zolder), inhoud: circa 360 m3 (inclusief zolder).
Energielabel: C.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie, kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
Het perceel dient nog te worden ingemeten, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Projectnotaris: Achten en van Gent te Maastricht
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.