Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Rijksweg 12 B

Op een goede locatie (aan de rand van Maastricht) gelegen levensloopbestendige woning met 3 slaapkamers, berging en ruime tuin op het zuiden gesitueerd.

Typering:
De woning in aanbouw ligt op loopafstand van de bebouwde kom van Cadier en Keer. Het historische stadscentrum van Maastricht en de aansluitingen op de autosnelweg A2 (richting Luik, Eindhoven en Heerlen) bevinden zich op enkele autominuten afstand. De dagelijkse voorzieningen waaronder supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn nabij gelegen en makkelijk bereikbaar.

Begane grond:
Entree voorzien van meterkast, toiletruimte voorzien leidingwerk voor een toilet en fonteintje, inpandige berging (circa 8.5 m2), sfeervolle woonkamer voorzien van trapkast, open keuken (alleen leidingwerk wordt aangebracht) aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. De levensloopbestendige woning heeft op de begane grond een ruime slaapkamer alwaar mogelijkheid om een inloopkast te creëren en aansluitend de badkamer (leidingwerk wordt aangebracht). De slaapkamer biedt eveneens toegang tot de achtertuin middels schuifpui.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,50 x 5,23), badkamer alwaar aansluiting voor een douche, wastafel en toilet (1,60 x 2,72), berging alwaar aansluiting witgoed, mechanische ventilatie en CV ketel (eigendom,2019), slaapkamer II ( circa 17 m2). De woning wordt opgeleverd exclusief: - Sanitair en tegelwerk (badkamer 1, badkamer 2 en toiletruimte); - Keuken, de aansluitpunten zijn voorzien; - Vloerafwerking; - Wandafwerking; - Tuinafwerking.

Algemeen:
Bouwjaar: 2019, de woning is momenteel in aanbouw!
Gebruiksoppervlakte wonen: 142 m2, inhoud: circa 472 m3.
Perceeloppervlakte: 323 m2.
Dakisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing in houten kozijnen.
Aanvaarding: medio februari / maart 2020.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.