Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Keunestraat 36

Op één van de mooiste locaties in Zuid-Limburg staat deze voormalige boerderij, verbouwd tot een uitstekend afgewerkt vrijstaand landhuis met verwarmd zwembad, tuinhuis, huisweide, (totale perceelsoppervlakte circa 9.437 m2!!) ruime parkeermogelijkheid, siertuin met gazon en terrassen, kruidentuin en werkelijk een schitterend uitzicht over een groen, glooiend landschap van bos en weide. Je waant je hier in het buitenland. Dit huis geeft je een ongekend gevoel van vrijheid, privacy en buitenleven. Hier kom je tot rust. Een heerlijke plek om eindeloos te genieten!

Typering:
Cadier & Keer ligt in het prachtige Limburgse heuvelland en toch op korte afstand van Maastricht, de bourgondische hoofdstad van Limburg. Maastricht University, MUMC+ en United World College bijvoorbeeld zijn snel bereikbaar en er is een zeer goede busverbinding naar Maastricht, Gulpen en Aken. In Cadier & Keer zijn alle dagelijkse voorzieningen en eveneens basisschool, kinderopvang en verschillende sportfaciliteiten aanwezig. Tevens liggen recreatie en natuurgebieden in de directe omgeving.

Souterrain:
Kelder 1 (6,03 x 4,76) en kelder 2 (2,93 x 3,46)met tegelvloeren.

Begane grond:
Ruime entree (circa 20 m2), toiletruimte met wandcloset en fonteintje, studeerkamer (4,69 x 3,27) met mooie houten vloer uit de 18e eeuw, meterkast, riante leefruimte (totaal circa 85 m2) bestaande uit: woonkamer met gas openhaard, tuinkamer met een schitterend panoramisch uitzicht, eetkamer en aansluitend een semi gesloten keuken (3,35 x 2,95) met moderne aanrechtcombinatie (Siematic) voorzien van 5 pits gaskookplaat, wasemkap, dubbele spoelbak, granieten aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, Quooker en close-inboiler. Bijkeuken (3,35 x 1,75) met aansluiting voor wasmachine en droger en toegang tot kelder 2 en ruime bergzolder (boven bijkeuken en keuken) via vlizotrap. Ruime dubbele garage (6,97 x 5,35) voorzien van tegelvloer, geïsoleerde garagepoorten waarvan één elektrisch bediend, systeemplafond en uitstortgootsteen met warm en koud water, fietsenberging (5,35 x 2,90) met extra buitentoilet.

Groot terras met schitterend uitzicht, waarvan circa 20m2 overdekt en met aansluiting voor houtkachel, zwembad (9,5 x 4,8) met hardstenen randafwerking, voorzien van jetstream, elektrisch wit lamellendek en onderwaterverlichting, buitendouche. Tuinhuis / stal met bergzolder en vaste trap (5,80 x 4,80) alwaar zwembad apparatuur (en cv gas eigendom 2016, ten behoeve van het zwembad). Mooi onderhouden tuin met tuinverlichting, twee opritten, bossage, hoogstamboomgaard als huisweide die voorzien is van 2 toegangen en ook bereikbaar is via naastgelegen landweg.

De entree, toilet, eetkamer, keuken, bijkeuken, woonkamer en tuinkamer (gedeeltelijk parket) zijn voorzien van Jura marmeren vloer en (gedeeltelijk) met vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Overloop 1, slaapkamer 1 (4,55 x 4,69) voorzien van inloop garderobekast, separaat toilet met fonteintje, badkamer (circa 13m2) voorzien van dubbele vaste wastafel in badkamermeubel met hardstenen blad, spiegel kasten en vaste kasten, ligbad, bidet en douche, ruime overloop 2, (circa 10 m2) slaapkamer 2 (circa 23 m2) met garderobekast en vaste wastafel, badkamer 2 (circa 7 m2) voorzien van douche, toilet en sauna.

Slaapkamer 2 is eventueel gemakkelijk te splitsen in 2 slaapkamers.

Tweede verdieping:
Overloop met vaste kasten, slaapkamer 3 (circa 20 m2) voorzien van vaste kastenwand, dakkapel en vaste wastafel, slaapkamer 4 (4,4 x 4,20) voorzien van vaste kastenwand, dakvenster en vaste wastafel, c.v.-ruimte, alwaar c.v.-gas eigendom (2002) met indirect gestookte boiler. (2002).

Algemeen:
Bouwjaar: 1915, volledig gemoderniseerd tussen 1984 en heden.
Perceeloppervlakte: 9437 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen 280 m² (excl. kelders 37m2, garage 35m2, berging 15m2, en tuinhuis 28m2), inhoud 1437 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels voorzien van spouwmuurisolatie, (extra spouwmuur aan de binnenzijde) dubbele beglazing, hardhouten kozijnen, diverse rolluiken en zonweringen, (gedeeltelijk elektrisch), inbraakvertragend hang- en sluitwerk en alarminstallatie.
De woning is voorzien van 12 zonnepanelen met een jaaropbrengst van circa 3.500 Kwh. Aanvaarding:
in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.