Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Kapelweg 10

Op één van de mooiste en beste locaties in Zuid Limburg gelegen, uitstekend afgewerkte vrijstaande villa met een schitterend uitzicht over een mooi dal en schapenweide. Optimale privacy (geen achterburen). De woning, Energielabel A, is geheel klaar voor de toekomst: gasloos en de volledige warmte en electrabehoefte wordt opgewekt door de zonnepanelen in combinatie met een all electric warmtepomp (lucht). Er zijn drie parkeerplaatsen en één oplaadpunt voor een electrische auto.

Typering:
Cadier & Keer ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap en toch op korte afstand van Maastricht. Maastricht University, MUMC+ en United World College zijn snel bereikbaar en er is een prima busverbinding naar Maastricht, Gulpen en Aken.
In Cadier & Keer zijn alle dagelijkse voorzieningen en eveneens prima sportfaciliteiten aanwezig; tevens liggen recreatie/natuurgebieden in de directe omgeving.

Begane grond:
Ruime representatieve entree met meterkast, alarminstallatie, garderobe, wandcloset met fonteintje, studeer/werkkamer (circa 20 m2) aan de voorzijde (voormalige garage) ruime woonkamer (totaal circa 72 m2) met erker en schuifpui naar (gedeeltelijk overdekt) terras, gesloten keuken (circa 11 m2) voorzien van een Coninx aanrechtcombinatie met de volgende inbouwapparatuur: kookplaat, wasemkap, koelkast, oven en dubbele spoelbak en Quooker. Bijkeuken (3,01 x 2,38) met aansluiting wasmachine en droger, en veel kastruimte. Achter de bijkeuken bevindt zich de technische ruimte met apparatuur van de warmtepomp (2,15 x 3,81) een 300 liter boiler en de 2 omvormers van de zonnepanelen.

De vloer is voorzien van een mooie Indiase leisteen met vloerverwarming.
De studeer/werkkamer heeft een kurkenvloer en radiatoren.

Eerste verdieping:
Ruime overloop (circa 12 m2) met berging in knieschot, slaapkamer I (circa 14 m2) slaapkamer II (circa 15 m2) slaapkamer III (circa 20 m2) voorzien van vaste kastenwand, moderne (2009) badkamer (circa 12 m2) voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset, een infrarood heater en designradiator. De tweede badkamer is voorzien van douche, vaste wastafel en een design radiator.

De verdieping is voorzien van parketvloer.
De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.


Tweede verdieping:
Te bereiken via vlizotrap alwaar zolder I (4,0 x 1,9) overloop alwaar unit mechanische ventilatie (2019) en zolder II (4,0 x 1,9).

Tuin:
Aan alle zijden van het huis en in de tuin liggen zon- en schaduwrijke terrassen. In de natuurlijke en sfeervolle tuin staat een tuinhuis als berging voor de tuinspullen. Bij de woning is een design tuinhuis als berging (2,86 x 2,86) geplaatst.

Bijzonderheid:
De villa is gebouwd op een perceel van 1575 m2. Bij de aankoop behoort ook een 1/6 mandeligheid van het achter de tuin gelegen weiland van ongeveer 16000 m2. Deze grond is in gebruik als schapenweide voor het Mergellandschaap. De kudde van gemiddeld 15 schapen wordt door de aanwonende gezinnen bij toerbeurt gedurende een week verzorgd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1991/1992
Perceeloppervlakte: 1575 m2 alsmede een onverdeeld aandeel in de achtergelegen weide (totaal circa 16000 m2)
Gebruiksoppervlakte wonen 220 m², inhoud 851 m³.
Voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing (HR++) met uitzondering van de slaapkamers; daar is normaal dubbel glas.
De woning is voorzien van 33 zonnepanelen met een jaar opbrengst van circa 10.000 Kwh een Nefit all electric warmtepomp met een monoblock buiten. Het huidig verbruik voor de warmte en de elektriciteit was afgelopen jaar 8000 Kwh.

Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.