Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Johan Frisostraat 16

Op een prima locatie en in een gewilde woonomgeving in Cadier & Keer, ligt dit verrassend ruim en uitstekend afgewerkt halfvrijstaand woonhuis.

Typering:
Cadier & Keer ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap en toch op korte afstand van Maastricht. Maastricht University, MUMC+ en United World College zijn snel bereikbaar en er is een prima busverbinding naar Maastricht, Gulpen en Aken. In Cadier & Keer zijn alle dagelijkse voorzieningen en eveneens prima sportfaciliteiten aanwezig; tevens liggen recreatie/natuurgebieden in de directe omgeving.

Begane grond:
Entree/hal (1.67 x 1.66 m) met garderoberuimte en betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal is er toegang tot een fraaie en riante Z-vormige woonkamer, deels in vide, met uitstekende lichtinval, openhaardpartij, verdiepingstrap naar de entresol en serre, alwaar een optimaal tuincontact. De woonkamer is voorzien van parketvloer.

De open keuken is uitgevoerd met een kookeiland voorzien van een 5-pits gaskookplaat en afzuigscherm, een aanrecht met marmeren composietstroken achterwand; beiden met composiet aanrechtbladen en een apparatenwand voorzien van oven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en warmhoudlade. Aansluitend de bijkeuken (2.81 x 1.04 m) alwaar aansluitingen wasapparatuur en de combi cv-ketel (Daalderop HR, bouwjaar 2007). De keuken en bijkeuken zijn voorzien van tegelvloeren. De totale oppervlakte van woonkamer, serre en keuken bedraagt ca. 64 m².

Vanuit de serre is toegang tot een geheel omsloten en fraai gestyleerde tuin voorzien van sierbestrating, vlonderterras, houten tuinkastenberging (5.00 x 0.80 m) en achteringang naar de oprit met parkeerplaats en overdekte fietsenberging.

Eerste verdieping:
Via de entresol is toegang tot slaapkamer I (ca. 14,8 m²) met dakkapel. Aansluitend overloop met slaapkamer II (4.26 x 2.92 m), slaapkamer 3 (3.69 x 3.30 m) en kastenkamer (3.43 x 2.72 m) alwaar tevens de vaste trap naar de zolderverdieping.
De eerste verdieping is grotendeels voorzien van plankenvloeren.

Geheel betegelde badkamer (2.63 x 1.93 m) voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel met meubel, kastenberging en designradiator.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap naar slaapkamer 4 (2.55 x 3.69 m) voorzien van twee dakramen en zolderberging (5.08 x 2.92 m).

Algemeen:
Bouwjaar: 1975
Perceeloppervlakte: 249.
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m², inhoud 490 m³.
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas en spouwisolatie; deels dakisolatie;
- Diverse moderniseringen uitgevoerd in 1998, 2012 en 2015;
- Serre voorzien van leisteendakbedekking; tuinkasten voorzien van EPDM-dakbedekking;
- Kruipruimte aanwezig onder de volledige woning.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.