Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Irenestraat 28

Deze mooie en recentelijk op diverse punten gemoderniseerde halfvrijstaande woning ligt op een zeer ruim perceel (totale perceeloppervlakte is 535 m2!!). Ruimte en rust in combinatie met een vrij en groen uitzicht over het plein, versterken de unieke ligging van dit hoekpand in het hartje van de mooie en geliefde wijk in Cadier en Keer. De ruime oprit en een mooie carport met berging bieden een opmaat naar de brede en diepe tuin met zon, licht én privacy.

Typering:
Deze halfvrijstaande, geschakelde woning is gelegen aan een zeer kindvriendelijke straat in een mooie en bovendien uiterst geliefde woonomgeving in Cadier en Keer. Op enkele auto minuten afstand bevinden zich de snelwegen richting Heerlen, Eindhoven en Luik en het historische stadscentrum van Maastricht. De woning is op loopafstand gelegen van o.a. het centrum van Cadier en Keer met voldoende aanbod van winkelvoorzieningen, scholen, natuur en alle (sport-) voorzieningen, waaronder ook de golfbaan “Het Rijk van Margraten”.

Begane grond:
Mooie ruime oprit, carport (5.98 x 3.97) met fietsenberging (2.50 x 2.30), ruime entree, wandcloset met fonteintje (2010), wasruimte (circa 5.5 m2) alwaar aansluiting witgoed, kleine wijnkelder (via luik te bereiken, hoogte 1.70) mooie lichte woonkamer (circa 40 m2) met parketvloer, voorzethaard en schuifpui naar tuin, studeerkamer (3.39 x 2.74) voorzien van parketvloer, gesloten keuken (circa 12 m2) voorzien van een aanrechtcombinatie met diverse apparatuur, zeer ruime aangelegde tuin (13 meter diep en gemiddeld 16 meter breed) met diverse mooie terrassen.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2.75 x 1.76, 2005) alwaar toilet, douche, vaste wastafel en designradiator, slaapkamer I (2.75 x 4.85) met vaste kastenwand, slaapkamer II (3.30 x 3.85) en (1.88 x 2.85) thans in gebruik als 1 kamer, slaapkamer III (2.93 x 3.40) met berging in het knieschot en vaste wastafel.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie parketvloer (met uitzondering van de badkamer).

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap, alwaar c.v.-gas combi (eigendom 1996).

Algemeen:
Bouwjaar: 1969
Perceeloppervlakte: 535 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 135 m2, inhoud: 528 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen, diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.