Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Groenerein 11

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

In een exclusieve villawijk net buiten Maastricht staat deze prachtige villa op een perceel van maar liefst 1305 m². In 2000 is de villa uitgebouwd, gemoderniseerd en zijn zowel het dak als de spouwmuren geïsoleerd. Aan de achterzijde is de ruime masterbedroom met eigen badkamer en verder zijn er nog 3 slaapkamers, een 2e badkamer en een stahoog souterrain met dubbele garage. De onder architectuur aangelegde tuin biedt de mogelijkheid voor het realiseren van een zwembad. De 2D en 3D visuals geven goed weer hoe de tuin ingedeeld kan worden met een groot terras naast het zwembad en een zeer ruime siertuin die de contouren van de Groenerein volgt.

Typering:
De Groenerein is een prachtige, rustige straat aan de rand van Cadier en Keer. Hier woont u vlak bij het bos en de groeves in het prachtige, glooiende Limburgse Heuvelland. Op enkele autominuten bevinden zich de snelwegen richting Heerlen, Eindhoven en Luik. Het historische centrum van Maastricht is maar 10 minuten rijden en aan de Rijksweg stopt de bus naar het treinstation, Wyck, Gulpen, Vaals en Aken. In Cadier en Keer vindt u twee supermarkten, diverse speciaalzaken, een basisschool en diverse sportfaciliteiten waaronder de golfbaan “Het Rijk van Margraten”.

Begane grond:
De mooie ontvangsthal (4.22 x 2.74) heeft een grijze tegelvloer, garderobekast en genoeg ruimte voor uw kunst. Aansluitend is de woonkamer met een speels niveauverschil, brede designhaard en een oppervlakte van circa 50 m². De woonkamer staat in verbinding met de eetkamer (circa 10 m²), de werkkamer van circa 9.5 m² en de lichte tuinkamer van circa 22 m². Zo heeft u in totaal een leefruimte van meer dan 90 m² tot uw beschikking. De eetkamer staat in verbinding met de keuken (3.45x2.62), voorzien van een U-opstelling met diverse inbouwapparatuur.

Deze stijlvolle villa heeft een masterbedroom (4.65 x 3.46) met eigen badkamer. Verder zijn er drie slaapkamers, een ruim gastentoilet en een tweede badkamer. De masterbedroom heeft ramen aan twee zijden en grote, op maat gemaakte garderobekasten. Badkamer I (2.31 x 2.00) is ingedeeld met een douche, toilet en twee wastafels. Slaapkamer II en III van respectievelijk 3.14 x 2.75 en 3.15 x 3.13 zijn voorzien van vaste kasten met grote schuifdeuren. Slaapkamer IV (circa 8.5 m²) heeft een L-vorm en badkamer II is ingedeeld met een douche en wastafel.

De onder architectuur aangelegde tuin geeft deze villa een fantastische uitstraling. Doordat de villa wat verder van de openbare weg staat en de beplanting aan de achterzijde vooral groenblijvend is, ervaart u optimale privacy. Wenst u een zwembad en een groot terras aan de achterzijde, dan zijn de 2D en 3D visuals een uitstekende basis om samen met een tuinarchitect uw droomtuin te realiseren.

Souterrain:
Het multifunctionele souterrain heeft een plafondhoogte tussen de 2.24 en 2.76 meter en een bruto vloeroppervlakte van circa 86 m². Aan de linkerzijde zijn twee ruime garages van 6.57 x 3.78 en 4.42 x 3.82 meter. De overige ruimtes zijn in gebruik als berging, cv-ruimte, wijnkelder en wasruimte. In de wasruimte is een deur naar een buitentrap die naar de tuin leidt.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1971 en de uitbouw is in 2000 gerealiseerd.
Perceeloppervlakte: 1305m²
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 249 m² inhoud: circa 954 m³.
Het dak en de spouwmuren zijn in 2000 geïsoleerd.
Verwarming via een HR-ketel (bouwjaar 2020) en warm water via een boiler.
Houten en kunststof kozijnen, voorzien van isolerende beglazing.
De 2D en 3D visuals zijn gemaakt om u een indruk te geven van de mogelijkheden die de tuin biedt.
Energielabel C.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.