Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Burgemeester Huybenstraat 10

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Deze mooie en verrassend ruime vrijstaande woning is gelegen aan een fraaie groene laan in een mooie, residentiële wijk in Cadier en Keer en is voorzien van 5 slaapkamers, garage, diepe oprit en tuin met zwembad gelegen op het oosten.

Typering:
Deze ruime en degelijk gebouwd vrijstaande woning is gelegen aan een zeer kindvriendelijke straat in een residentiële en bovendien uiterst geliefde woonomgeving in Cadier en Keer. Op enkele auto minuten afstand bevinden zich de snelwegen richting Heerlen, Eindhoven en Luik alsmede het historische stadscentrum van Maastricht. Op loopafstand gelegen van o.a. het centrum van Cadier en Keer met voldoende aanbod van winkelvoorzieningen, scholen, natuur en alle (sport-) voorzieningen, alsmede de golfbaan “Rijk van Margraten”.

Souterrain:
Overloop, slaapkamer I ( 3,68 x 3,67), hobby/werkruimte (5,09 X 3,67), badkamer (2,55 x 1,37) met wandcloset en inloopdouche, bergruimte (2,44 x 4,39) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom). Het souterrain heeft een eigen ingang en is daarom ook heel geschikt als praktijkruimte of klein kantoor, of als alternatief een prachtig 2 kamer appartement voor een tiener.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, wandcloset met fonteintje (2014), woonkamer (totaal circa 74 m2) met open haard en met toegang tot de tuin middels schuifpui en voorzien van parketvloer, gesloten keuken met aanrechtcombinatie (2012) voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, spoelbak, magnetron en oven, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken (1,93 x 3,72) alwaar aansluiting wasmachine en droger met toegang tot de tuin, extra hobby/werkruimte (voormalige garage) (4,47 x 3,72) met diepe oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer II (2,94 x 2,57) voorzien van wandkast, slaapkamer III (4,31 x 3,19) voorzien van vaste kasten en met balkon, slaapkamer IIII (2,51 x 3,41), slaapkamer V (6,44 x 3,63) voorzien van vaste kasten, allen voorzien van laminaatvloer. Ruime betegelde badkamer (5,56 x 1,92) alwaar ruim hoekligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968.
Perceeloppervlakte: 368 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 213 m2, inhoud: 715 m3.
De woning is voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
Vloerverwarming in de keuken, bijkeuken, badkamer en extra werkruimte.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden