Bekijk alle foto's

CADIER EN KEER | Beatrixstraat 31

Op een zeer mooie locatie en in een gewilde woonomgeving in Cadier & Keer, ligt dit verrassend ruim en uitstekend afgewerkt (vrijwel geheel gemoderniseerd in 2008) halfvrijstaand woonhuis met ruime oprit, garage/hobbyruimte en zonnige tuin op het Westen.

Typering:
Cadier & Keer ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap en toch op korte afstand van Maastricht. Maastricht University, MUMC+ en United World College zijn snel bereikbaar en er is een prima busverbinding naar Maastricht, Gulpen en Aken. In Cadier & Keer zijn alle dagelijkse voorzieningen en eveneens prima sportfaciliteiten aanwezig; tevens liggen recreatie/natuurgebieden in de directe omgeving.

Begane grond:
Ruime oprit geschikt voor meerdere auto’s, entree voorzien van tegelvloer en garderobe, modern wandcloset met fonteintje, meterkast, wasruimte (circa 2 m2) voorzien van aansluiting witgoed, ruime lichte woonkamer (totaal circa 45 m2) met gas openhaard, mooie laminaatvloer, TV hoek in de L vorm, terrasdeuren naar de tuin, ruime keuken voorzien van moderne tegelvloer en met luxe en moderne keukencombinatie voorzien van Amerikaanse koelkast (2020) 5 pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven en natuurstenen aanrechtblad, ruim terras met zonnescherm, geïsoleeerde vrijstaande garage (circa 20 m2) thans onderverdeeld in diverse ruimtes. Geschikt voor aan huis gebonden praktijk of beroep.

Eerste verdieping:
Overloop, kamer (4,86 x 2,61) met trap naar 2e verdieping, slaapkamer I (circa 19 m2) met inloopgarderobekast, slaapkamer II (3,55 x 2,97) met balkon aan de voorzijde, moderne badkamer (2,61 x 2,40, 2008) met ruime douche met regendouche, dubbele wastafel in badmeubel, ligbad en wandcloset, overloop en vide naar woonkamer. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer (met uitzondering van de badkamer).

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken slaapkamer III (4,90 x 2,56) alwaar vaste kast met c.v.-gas combi (eigendom, circa 2008), bergzolder (3,01 x 2,90) alwaar WTW-installatie en omvormer zonnepanelen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: 294 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen 159 m², inhoud 666 m³.
De woning is voorzien van diverse rolluiken, dakisolatie, (deels) vloerisolatie begane grond (2017), spouwmuurisolatie (2017) HR++ glas en 16 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van 1.400 KWH (afgelopen jaar).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.