Bekijk alle foto's

BUNDE | Wonkelestraat 10

 In het buurtschap Kasen, ten noorden van Bunde en op korte afstand van het Bunderbos, staat deze verrassende boerderijwoning die is zijn oorsprong vindt in 1850. Dit is de ultieme plek als je op zoek bent naar een woning met karakter, sfeer, vier slaapkamers en een grote tuin/huisweide (totale oppervlakte bijna 6000 m2 !!). Een van de slaapkamers is, net als de badkamer met sauna, op de begane grond gesitueerd. De tuin met moestuin en broeikas grenst aan twee kanten aan een weiland met fruitbomen. Gezien de grootte van de tuin is dit een fantastische plek voor de tuinliefhebber en het houden van dieren.

Typering:
Deze prachtige woning met wijds uitzicht heeft een mooie ligging net buiten de villawijk “Kasen”. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de Gemeente Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen uitstekend bereikbaar.

Souterrain:
Achter de witte paneeldeur in de hal en een gemetselde trap naar de wijn-/provisiekelder van 3,23 x 2,76 meter.

Begane grond:
In de hal zie je een hoog plafond, lichte tegelvloer en mooie paneeldeuren naar de woonkamer, slaapkamer en de kelder. Aan het einde van de hal is ruimte voor een garderobe.

De woonkamer van circa 34 m² is een sfeervolle leefruimte met lichtinval aan drie zijden, een deur naar de serre en enkele oude balken. Bij de houtkachel is een zithoek gemaakt en de rest van de woonkamer is verdeeld in een tv-hoek en een eetgedeelte.

Vanuit de woonkamer is de keuken (4,13 x 2,68) te bereiken, van waaruit de tuin bereikbaar is. De lichte keukenopstelling heeft een granieten blad en nagenoeg alle apparatuur is ingebouwd.

In het verlengde van de keuken is een portaal met de toiletruimte, een wasruimte en de badkamer. De toiletruimte is ingedeeld met een wandcloset en fonteintje. In de lichte badkamer zie je een sauna, douche en een wastafel en de badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Aan de voorzijde zijn een slaap-/werkkamer en de barruimte. I de slaapkamer (3,67 x 3,64) kijk je door het grote raam naar de prachtige omgeving en de opkomende zon. De bar (3,26 x 3,64) met houtkachel is de perfecte plek voor een verjaardag of feestje.

Centrale plek op de begane grond is de serre (5,07 x 2,62) die de tuin, woonkamer en bar met elkaar verbindt. Dit is een fantastische plek met veel lichtinval en mooi uitzicht naar de tuin.

In deze diepe tuin geniet je volop van de ruimte en het vele groen. Aan de rechterzijde is een oprit voor meerdere auto’s en de tuin grenst aan twee kanten aan een weiland met fruitbomen. Je oog valt op het grote gazon, de moestuin, broeikas en de pizzaoven. In de tuin staat een garage/berging (4,42 x 3,11).

1e verdieping:
Verrassend is de ruimte op de eerste verdieping. Vanaf de ruime overloop zijn drie slaapkamers te bereiken. Slaapkamer I (4,98/3,86 x 3,60) heeft een dakraam aan de voorzijde, vaste kasten in de schuinte van het dak en een deur naar een berging (3,27 x 3,60). Slaapkamer II (4,09 x 3,19) is eveneens aan de voorzijde gesitueerd. De authentieke houten dakconstructie is zichtbaar op de verdieping evenals de houten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1850 / 1938.
Perceeloppervlakte: circa 5.988 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 174 m2, inhoud circa 707 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing.
Aantal zonnepanelen: 11 zonnepanelen, geschatte opbrengst van 2.200 KWh per jaar.
Energielabel: E
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.