Bekijk alle foto's

BUNDE | Wilgenlaan 32

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen gelegen dit halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, tuin zuidoosten gesitueerd en ruime oprit naar garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderkast onder de trap bereikbaar via hal.

Begane grond:
Entree met breukmarmeren vloer, meterkast, toilet, woonkamer (circa 27 m2) voorzien van PVC vloertegels en voorzethaard, keuken (3,65 x 2,56, 1999) voorzien laminaatvloer en nette aanrechtcombinatie (1999) met de volgende inbouw apparatuur: spoelbak, oven, gaskookplaat en wasemkap, eetkamer/uitbouw (5,23 x 2,75) voorzien van laminaatvloer, tuin/patio (8,75 x 3,0) berging (2,92 x 2,75) alwaar aansluiting wasmachine en droger, garage (6,95 x 3,02) alwaar c.v.-gas HR eigendom 2003, diepe oprit.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (3,89 x 3,15) slaapkamer II (3,89 x 3,74) slaapkamer III (2,74 x 2,56) badkamer (2,36 x 1,5) voorzien van ligbad en vaste wastafel.

2e verdieping:
Vliering, te bereiken via luik vaste kast.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceelgrootte: 203 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 108 m2, inhoud: 515 m3.
De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen (1999) met dubbel glas.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.