Bekijk alle foto's

BUNDE | Vliegenstraat 83

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden, halfvrijstaand woonhuis met moderne keuken, 2 slaapkamers, wasruimte, ruime oprit en volledig betegelde tuin met achterom.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van vloertegels en meterkast, middels openslaande deuren toegang tot woonkamer circa (21 m2) voorzien van parketvloer, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje, vanuit toiletruimte toegang tot CV-ketel (eigendom, 2016). Open keuken (4,75 x 3,22) deels voorzien parketvloer en deels tegelvloer alwaar moderne keukenopstelling met kookeiland en inbouwkastenwand met heteluchtoven, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en houten aanrechtblad. Ruime oprit en volledig betegelde tuin met achterom (middels recht van overpad).

1e verdieping:
Overloop met balustrade, slaapkamer I (4,10 x 3,24) met openslaande deuren naar balkon (2,86 x 0,77), wasruimte (2,49 x 1,50) alwaar aansluitingen witgoed, slaapkamer II (3,91 x 3,72), volledig betegelde badkamer (2,70 x 2,49) voorzien van ligbad, douche, wastafel in meubel en wandcloset.
De gehele eerste verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960.
Perceelgrootte: 153 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 97 m2, inhoud: circa 355 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.