Bekijk alle foto's

BUNDE | Vliegenstraat 10

In het centrum van Bunde gelegen sfeervol en gezellig, karakteristiek, vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, zeer ruime garage en besloten grote tuin zuidwest gelegen.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte I (7,80 x 2,01), kelderruimte II (7,80 x 3,70) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2006) en aansluiting witgoed, aansluitend houten terrasoverkapping (3,38 x 4,17) en kleine buitenberging (1,13 x 1,00), toegang tot de zeer ruime tuin zuidwest gelegen. Oprit met elektrische poort, vrijstaande garage (8,74 x 5,82) met bergvliering,.

Begane grond:
Entree met mooie tegelvloer en authentieke trappartij, meterkast, toilet met wandcloset, leefruimte (totaal circa 38m2) bestaande uit eetkamer (3,98 x 3,80) voorzien van parketvloer en authentieke schouwpartij en aan de voorzijde gelegen woonkamer (3,80 x 3,80) met erker en voorzien van parketvloer, open keuken (2,85 x 2,16) voorzien van tegelvloer en aanrechtcombinatie met spoelbak, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en 4 pits gaskookplaat.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,74 x 3,57), slaapkamer II (3,97 x 3,57), slaapkamer III (2,29 x 2,91), moderne badkamer (2,50 x 1,67) alwaar hoekbad, douche, toilet en vaste wastafel in badmeubel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar slaapkamer IV (3,67 x 3,39) voorzien van laminaatvloer, met velux dakraam, bergruimte in knieschot, ruime bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1935.
Perceeloppervlakte: circa 570 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 123 m2 inhoud: 584 m3.
Energielabel: D.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gedeeltelijk voorzien rolluiken. Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.