Bekijk alle foto's

BUNDE | 't Kempke 4

In een rustige, kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden moderne halfvrijstaande woning met aanbouw, 4 slaapkamers, tuin met achterom en ruime oprit met garage.

Typering:
De woning is gelegen aan een intiem woonerf en grenst aan het Bunderbos en speeltuinen. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast, vaste bergkast, trapkast alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2005) en toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige doorzon woonkamer (circa 35 m2) voorzien van een luxe tegelvloer met vloerverwarming, gashaard, screen en toegang tot de open keuken (2,00 x 3,18) met aanrechtcombinatie voorzien van composiet aanrechtblad, koelkast, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi-oven en inbouwlichtspots. De woonkamer geeft toegang tot het terras en de tuin middels openslaande deur voorzien van voldoende privacy, tuinberging en achterom. Garage (5,85 x 3,55) te bereiken via de hal, welke is voorzien van een nieuwe tegelvloer, sectionaal poort, aansluiting wasmachine en droger, ruime vliering en een oprit welke geschikt is voor een voertuig.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,44 x 2,14), slaapkamer II (4,26 x 2,80), slaapkamer III (4,26 x 3,62) slaapkamer IV (3,18 x 2,64) en geheel betegelde badkamer voorzien van bad/douche combinatie, dubbele vaste wastafel in badmeubel, designradiator en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Bergzolder te bereiken middels vlizotrap en alwaar mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976.
Perceeloppervlakte: 306 m2. 
Woonoppervlakte: circa 110 m2 inhoud: circa 534 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, de begane grond is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en de verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.