Bekijk alle foto's

BUNDE | 't Kempke 42

In een rustige, kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, fraai aangelegde tuin, zuid-west gelegen met achterom en ruime oprit met garage.

Typering:
De woning is gelegen aan een intiem woonerf en grenst aan het Bunderbos en speeltuinen. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

In de fotopresentatie van de woning zijn een drietal impressies opgenomen. Om zo de potentie van de woning weer te geven.

Begane grond:
Entree (1,83 x 1,79) meterkast, ruime doorzonwoonkamer (totaal circa 40 m2) voorzien van vloerbedekking, keuken met aanrechtcombinatie voorzien van keramische kookplaat, wasemkap, spoelbak, oven, koelkast. Toegang naar goed verzorgde tuin en terras, ruime garage (6,04 x 3,02) nu gesplist in twee bergingen. Portaal voorzien van toilet, wandcloset en fonteintje. En opgang naar de eerste verdieping. 1e verdieping: Overloop, slaapkamer I (2,18 x 3,74) slaapkamer II (2,94 x 4,70) slaapkamer III (2,94 x 4,00), gedeeltelijk betegelde badkamer (2,59 x 2,18), alwaar aansluiting witgoed en voorzien van toilet, vaste wastafel in meubel en douche.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 20 m2) via vlizotrap bereikbaar (mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer) alwaar CV-ketel ( huur, circa 12 jaar oud) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1984.
Perceelsoppervlakte: 240 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 99 m2, inhoud: 491 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing, en zonnescherm begane grond aan achterzijde.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.