Bekijk alle foto's

BUNDE | 't Kempke 2

In een rustige, kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden moderne halfvrijstaande woning met aanbouw, 4 slaapkamers, tuin, ruime oprit en garage met vliering.

Typering:
De woning is gelegen aan een intiem woonerf en grenst aan het Bunderbos en speeltuinen. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast, garderobekast, trapkast alwaar opstelplaats cv-ketel (huur, 2013), modern wandcloset en fonteintje, ruime L-vormige leefruimte (circa 42 m2) bestaande uit doorzon woonkamer voorzien van een parketvloer, open keuken met aanrechtcombinatie voorzien van gaskookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser en koelkast. De woon/eetkamer geeft toegang tot het overdekt terras (circa 17 m2) en de tuin (14 meter diep) middels schuifpui, vrijstaande tuinberging (2,45 x 3,45), inpandig bereikbare garage (5,88 x 3,76) welke is voorzien van een tegelvloer, elektrisch bedienbare sectionaal poort, aansluiting wasmachine en droger, eenvoudig aanrechtblok, ruime vliering en een diepe oprit .

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,19 x 2,16), slaapkamer II (4,23 x 2,81), slaapkamer III (4,23 x 3,62) voorzien van parketvloer en rolluik, slaapkamer IV (3,19 x 2,65) met vaste wastafel en geheel betegelde badkamer (2,19 x 1,80, 2007) voorzien van bad/douche combinatie, vaste wastafel in badmeubel, designradiator en wandcloset.

2e verdieping:
Bergzolder te bereiken middels vlizotrap en alwaar unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976.
Perceeloppervlakte: 340 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 111 m2 inhoud: circa 511 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie en vrijwel geheel voorzien van nieuwe kozijnen met HR++ glas
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.