Bekijk alle foto's

BUNDE | Sterappelstraat 27

Vraagprijs € 398.000,- k.k.

In de geliefde buurt "Ingenope" gelegen verrassend ruim, instapklaar, halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, ruime oprit en tuin (14 diep, 10 breed) zuidwestelijk gelegen. Thans is de garage in gebruik en afgewerkt als kapsalon. De woning is zeer interessant voor thuiswerkers, mensen met een aan huis gebonden beroep of senioren welke deze ruimte willen gebruiken/aanpassen als slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en heeft diverse (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel Bunde als Meerssen heeft een treinstation, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. In de omgeving de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal) en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Oprit geschikt voor meerdere voertuigen. Entree met meterkast, moderne toiletruimte met wandcloset. U-vormige leefruimte (circa 42 m2) met airconditioning en schuifpui naar de tuin, open keuken voorzien van aanrechtcombinatie met combi-oven, 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en spoelbak. Praktijkruimte, momenteel ingericht als kapsalon (8,53 x 2,69) voorzien van airconditioning en met deur naar de tuin. Zonnige tuin met terras en overkapping, zuidwest gelegen. De kapsalon is voorzien van een tegelvloer, het woongedeelte is voorzien van een PVC-vloer.

1e verdieping:
Overloop alwaar toegang tot slaapkamer I (2,92 x 3,00), slaapkamer II (2,77 x 3,00) met airconditioning, berging I (0,94 x 1,76) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2013), mechanische ventilatie en witgoedaansluiting, ruime berging II (2,15 x 1,78) momenteel in gebruik als walk-in-closet, slaapkamer III (3,48 x 4,26) met airconditioning, moderne volledig betegelde badkamer (2,41 x 2,70) voorzien van inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel in meubel en designradiator. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1996, geheel gerenoveerd in 2017.
Perceeloppervlakte: 273 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 132 m2, inhoud circa 441 m3.
Energielabel: A
De woning is voorzien van dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Houten kozijnen met dubbel en HR++ beglazing, gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Recentelijk is alle electra vervangen en zijn de wanden en de plafonds gestucd.
Airco slaapkamer: 2 x 2,5 KW, woonkamer 5,5 KW en salon 3,5 KW.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.

De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.