Bekijk alle foto's

BUNDE | Sterappelstraat 17

In de geliefde buurt "Ingenope" gelegen ruime halfvrijstaande moderne instapklare en mooi afgewerkte hoekwoning met uitbouw, ruime oprit, hobby-/praktijkruimte, stallingruimte, 4 slaapkamers en moderne aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin.

Een unieke kans voor degene die een ruim en goed afgewerkte en instapklare woning zoekt!!

Typering:
Deze halfvrijstaande hoekwoning is gelegen in een relatief jonge wijk "Ingenope". De naaste omgeving beschikt over veel openbaar groen en een speelterrein. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/ hal voorzien van parketvloer, nieuw gerenoveerde trap (2019), meterkast (gedeelte 2018), trapkast en moderne toiletruimte alwaar wandcloset met fonteintje, ruime U- vormige leefruimte (circa 59 m2) bestaande uit woonkamer (circa 34 m2), eetkamer (4.79 x 5.25 m2) voorzien van een mooie lichte parketvloer (opgeschuurd 2016). Eetkamer beschikt over dubbele schuifpui naar terras/tuin (aangelegd in 2018). De open keuken (2.42 x 2.60) is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer en een luxe aanrechtcombinatie met vaatwasser (2017), spoelbak, quooker, koelkast (2018), combi-magnetron, oven, inductie-kookplaat, afzuigkap en inbouw koffiezetapparaat. De bijkeuken (3.04 x 1,91) met veel kastruimten, en toegang tot de tuin. Kantoor/hobbyruimte (5.78 x 3.04) met toegang tot de ruime stallingruimte (8.05 x 3.08) met extra meterkast (2018), alwaar ook een toegangsdeur is tot de sfeervol aangelegde ruime moderne tuin (2018) met groot terras. De voortuin is in 2019 gedeeltelijk vernieuwd.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (4.36 x 2.10), slaapkamer II (5.07 x 3.10), slaapkamer III (3.82 x 2.25), half betegelde luxe badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel in badmeubel en wandcloset. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zeer ruime lichte zolder te bereiken via vaste (in 2019 gerenoveerde) trap, slaapkamer IV ( 4.45 x 4.14) met grote dakkapel, airco en laminaatvloer. Mooie badkamer (2017) met wandcloset, wasbak en inloopdouche. Berging alwaar opstelplaats C.V.- combi (2014, eigendom) en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1999
Perceeloppervlakte : 379 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 176 m2, inhoud: 703 m³.
Woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, hardhouten kozijnen (geverfd in 2019) met dubbele beglazing, en gedeeltelijk voorzien van rolluiken op gehele eerste verdieping en zolder.
Woning is voorzien van een alarminstallatie en 80% LED verlichting.
Energielabel B.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.