Bekijk alle foto's

BUNDE | Steinstraat 47

In de kindvriendelijke wijk "de Burcht" gelegen ruime halfvrijstaande hoekwoning met uitbouw, met 3 slaapkamers en mogelijkheid van realiseren 4e slaapkamer, garage met bergzolder en ruime tuin met achterom (houten poort 2.70 breed).

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met grindvloer, toilet met fonteintje, meterkast, ruime uitgebouwde woon- eetkamer voorzien van 2 grote lichtkoepels met zonwerende screens (totaal circa 50 m2), mooie grindvloer, open keuken met witte aanrechtcombinatie voorzien van 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, combi magnetronoven, koelkast. Garage (2.91 x 2.74) met grote bergzolder te bereiken met vlizotrap vanuit de bijkeuken (2.97 x 2.74) alwaar aanrechtcombinatie met vaatwasser en aansluiting witgoed. Fraai aangelegde tuin te bereiken middels grote 3-delige schuifpui vanuit uitbouw en ook vanuit bijkeuken te bereiken. De begane grond is voorzien van een mooie grindvloer met vloerverwarming met uitzondering van de garage, bijkeuken en toilet.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4.05 x 2.09) met berging in knieschot, slaapkamer II (circa 3.00 x 5.79), slaapkamer III (3.10 x 2.30), betegelde badkamer (2.79 x 2.12), toilet, ligbad, vaste wastafel en douche. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de overloop en badkamer.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 11 m2) via vaste trap bereikbaar, overloop alwaar c.v.-ketel (eigendom, bouwjaar 1991) en unit zonnepanelen, geiser (huur), mogelijkheid tot realisatie 4e slaapkamer, dakvenster, bergruimte in het knieschot, en alwaar aansluiting witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1991.
Perceeloppervlakte: 333 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 138 m2, inhoud: 526 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie, mechanische ventilatie en voorzien van zonnepanelen en alarm.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.