Bekijk alle foto's

BUNDE | Sportlaan 8

Aan een mooie brede laan met veel openbaar groen, gelegen zeer mooi afgewerkt en gemoderniseerde (van 2011 tot heden) halfvrijstaand woonhuis met aanbouw en diepe tuin (circa 23 meter diep) diepe oprit en garage. Werkelijk een buitenkans voor iemand die een instapklare woning wilt kopen!!!

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (4,34 x 2,33) alwaar 10 liter boiler ten behoeve van keuken.

Begane grond:
Entree met meterkast, modern wandcloset met vloerverwarming (water) ruime en lichte woonkamer (circa 53 m2) met gas openhaard, schuifpui naar terras en moderne aanbouwkeuken voorzien van vaatwasser, spoelbak, koelkast (2019) inductie kookplaat en wasemkap,aansluitend via schuifpui te bereiken groot terras (circa 37 m2) garage (circa 24 m2) garage voorzien van dak, wandisolatie en dubbele beglazing en sectionale poort met afstandsbediening, fietsenberging (3,53 x 2,85) diepe tuin (circa 23 meter diep) met tuinhuisje. De gehele begane grond is voorzien van lichte eiken parketvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I( 3,73 x 3,46) slaapkamer II(3,73 x 4,22) moderne badkamer (circa 8 m2) alwaar wandcloset, ligbad, inloopdouche dubbele vaste wastafel en vloerverwarming (water), wasruimte (2,30 x 1,13) voorzien van aansluiting wasmachine en droger, en vaste wastafel Gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, slaapkamer III (circa 12 m2) voorzien van vaste kastenwand, berging in knieschot, twee dakvensters en dakkapel, studeerkamer (2,14 x 1,67) voorzien van vaste kastenwand en bergruimte alwaar c.v.-gas 2011 (eigendom). Gehele tweede verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968.
Perceelsoppervlakte: 402 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 136 m2, inhoud: circa 626 m3.
Woning is voorzien van dakisolatie (nageïsoleerd), spouwmuurisolatie (nageïsoleerd) en dubbele beglazing (HR++) in kunststof kozijnen , gedeeltelijk vloerisolatie begane grond.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.