Bekijk alle foto's

BUNDE | Sint Agnesstraat 12

Op een van de leukste locaties en direct nabij het centrum van Bunde gelegen goed onderhouden woning met 3 slaapkamers, mooie tuin (13 meter diep)met terras, oprit en garage.

Typering:
De woning is gelegen nabij het centrum van Bunde. Bunde is gelegen nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Souterrain:
Kelder (5,75 x 1,95) alwaar c.v.-olie gestookte installatie en elektrische boiler (huur).

Begane grond:
Mooie brede entree met natuurstenen vloer en trappenhuis, meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 30 m2) met parketvloer, gesloten keuken (circa 7 m2) met eenvoudig doch nette aanrechtcombinatie, deur naar terras/tuin, sfeervolle tuin (circa 13 meter diep)met veel privacy, berging (circa 7,5 m2) garage (circa 18 m2) alwaar bovengrondse olietank ten behoeve van de c.v. De trap naar de 1e verdieping is gerenoveerd.

1e verdieping:
Overloop (circa 4 m2) met laminaatvloer, badkamer (2,11 x 1,6) voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en designradiator, slaapkamer 1 (3,85 x 3,8) slaapkamer 2 (3,22 x 4,7) slaapkamer 3 (2,72 x 3,45).

2e verdieping:
Vliering (geen stahoogte) via vlizotrap alwaar bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958.
Perceeloppervlakte: 257 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m2, inhoud: 515 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: september 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.