Bekijk alle foto's

BUNDE | Roggeveldstraat 21

Unieke kans voor de liefhebber van ruimte en een mooie sfeervolle tuin: op een ruim perceel (perceelsoppervlakte 634 m2, circa 40 meter diepe tuin) gelegen, gemoderniseerde vrijstaande woning met aanbouw en diepe garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Kelder (3.32 x 2.64/3.78) alwaar c.v.-combi 2013 (huur).

Begane grond:
Entree (circa 5 m2) modern toilet met wandcloset, riante leefruimte (totaal circa 57 m2) bestaande uit woonkamer met luxe laminaatvloer, veranda/tuinkamer, half open keuken (2013) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van 5 pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast en combi magnetron/oven, toegang naar diepe garage (9,74 x 2,55) alwaar onder ander aansluiting witgoed, groot terras (circa 35 m2) diepe en sfeervolle tuin (circa 40 meter diep).

De entree, de veranda en de keuken zijn voorzien van een luxe tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,15 x 3,16) met balkon voorzijde en laminaatvloer, slaapkamer II (3,65 x 3,67) slaapkamer III (2,68 x 2,64) moderne badkamer (3,23 x 1,54, 2013) voorzien van ligbad, wandcloset en vaste wastafel.

2e verdieping:
Kleine vliering (circa 1 meter nokhoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 1964, veranda: 1977, geheel recentelijk 2012 tot heden gemoderniseerd.
Perceelsoppervlakte: 634 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 113 m2, Inhoud: 520 m3.
Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie.
Het dak van de aanbouw en de garage is vervangen in 2014.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.