Bekijk alle foto's

BUNDE | Repenhof 34

Mooi gelegen vrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime brede en diepe tuin (totale perceel 1480 m2!!) zonder directe achterburen en uitkijkend over agrarisch gebied. Voor de woning ligt een plantsoen.

Typering:
Deze vrijstaande woning is gelegen in een relatief jonge wijk "de Burcht". Deze wijk beschikt over veel openbaar groen en een speelterrein. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), in nabijheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Overloop (2.68 x 3.89), hobby/speel ruimte (verwarmd)(5.99 x 4.55) wijnkelder (3.59 x 2.80) waskelder (2.82 x 2.50) alwaar aansluitingen witgoed, provisiekelder (4.40 x 2.79) opslag/berging (5.49 x 2.84).

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvoer, meterkast, mooie woonkamer (circa 39 m2) met panoramaraam naar tuin, openhaard eetkamer en leefkeuken (circa 30 m2) met moderne aanrechtcombinatie (Conninx keukens, 2005) voorzien van vaatwasser, oven, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, en wasemkap, achterom (circa 6 m2)met vaste kastenwand, gastentoilet met fonteintje, mooie aangelegde tuin met diverse terrassen en veel privacy, houten tuinberging (3.42 x 2.90).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 9 m2) slaapkamer II (4.43 x 3.81) slaapkamer III (circa 17 m2) met berging in knieschot, slaapkamer IV (4.43 x 3.81) met berging in knieschot, moderne badkamer (circa 6 m2, 2007) voorzien van inloopdouche, ligbad 2 vaste wastafels in badmeubel, designradiator en vloerverwarming (water), separaat wandcloset (2011 met fonteintje).

2e verdieping:
Zolder, te bereiken via vlizotrap, alwaar c.v.-gas combi (eigendom 2011)

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceelsoppervlakte: 1480 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 172 m2 (exclusief souterrain ad 86 m2) inhoud: 888 m3,
Dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.