Bekijk alle foto's

BUNDE | Repenhof 33

In een kindvriendelijke wijk gelegen, modern en goed onderhouden halfvrijstaande woning met uitbouw, vier slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van marmeren vloer, meterkast, toilet met fonteintje, leefruimte (totaal circa 50 m2) , bestaande uit leefkeuken (circa 17 m2) voorzien van marmeren vloer alwaar moderne aanrechtcombinatie met vaatwasser, spoelbak, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, magnetron en oven. Woonkamer (circa 26 m2) granietenvloer en schuifpui naar de onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden, voormalige garage, thans onderverdeeld in: bijkeuken (3.79 x 2.90) met tegelvloer alwaar aansluiting wasmachine en droger en berging (2.96 x 2.90) met openslaande houten deuren, carport en oprit voor 2 auto’s. De onderhoudsvriendelijke tuin (8,4 meter diep, 8,2 meter breed) is op het Zuiden gelegen en voorzien van een zonnescherm.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.15 x 3.38), slaapkamer II (2.88 x 4.53) slaapkamer III (2.16 x 3.79) , moderne geheel betegelde badkamer (2.87 x 1.97) met ligbad met douchewand, dubbele vaste wastafel, designradiator en wandcloset. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer. Voorzien van rolluiken op alle drie de slaapkamers.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder alwaar slaapkamer IV (circa 20 m2) met dakkapel voorzien van ingebouwd rolluik, berging in knieschot, laminaatvloer en berging alwaar cv-installatie (2016, huur).

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1987.
Perceeloppervlakte: 216 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2 (excl. garage), inhoud: 489 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.