Bekijk alle foto's

BUNDE | Repenhof 30

Vraagprijs € 490.000,- k.k.

Mooie woning met 4 slaapkamers, hobbykamer, oprit voor meerdere auto’s, garage en ruime tuin (perceelsoppervlakte 805 m2) met veel privacy. Voor de woning ligt een plantsoen.

Typering:
Deze vrijstaande woning is gelegen in een relatief jonge wijk "de Burcht". Deze wijk beschikt over veel openbaar groen en een speelterrein. Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), in nabijheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (3,09 x 2,40).

Begane grond:
Entree, meterkast, garderobe, wandcloset met fonteintje, woonkamer (circa 40 m2) voorzien van parketvloer met uitgang naar serre (3,75 x 3,63) keuken (3,66 x 3,29) met moderne aanrechtcombinatie (2013) voorzien van vaatwasser, dubbele spoelbak, oven, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast, combi magnetron/oven, aanrechtblad van composiet, bijkeuken (3,0 x 1,88) hobbykamer (3,77 x 3,66), garage (5,21 x 3,0) met vliering, overdekt terras (4,8 x 3,9), mooie aangelegde tuin bestaande uit terrassen, moestuin en siertuin.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (3,06 x 1,76) voorzien van ligbad, twee vaste wastafels en douche, slaapkamer I (5,98 x 4,39) met vaste kastenwand, slaapkamer II (3,78 x 3,33) slaapkamer III (3,75 x 3,30) slaapkamer IV (3,77 x 2,85), seperaat toilet met fonteintje.

2e verdieping:
Zolder via vaste trap (geen stahoogte) alwaar bergruimte en c.v.-gas combi (eigendom 2012).

Algemeen:
Bouwjaar: 1987.
Perceelsoppervlakte: 805 m2. Woonoppervlakte: 190 m2, inhoud: 802 m3,
Dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.