Bekijk alle foto's

BUNDE | Prunislaan 16

In de kindvriendelijke wijk "Bunderveld" gelegen halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en omsloten tuin gelegen op het zuidwesten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (3.31 x 2.40).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, toiletruimte alwaar wandcloset, meterkast, semi-open keuken (circa 10 m2) voorzien van tegelvloer, alwaar aanrechtcombinatie voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, oven en koelkast, L-vormige woonkamer (circa 35 m2) voerzien van schuifpui met toegang naar tuin, garage (5.66 x 2.24) voorzien van loopdeur alwaar aansluiting wasmachine en opstelplaats CV- combiketel (huur, 2010), berging (3.45 x 2.36) met toegang tot de tuin, beklinkerde achtertuin gelegen op het zuidwesten.

1e verdieping:
Overloop (voorzien van airco-unit), slaapkamer I (3.10 x 2.48), slaapkamer II (3.49 x 3.48), slaapkamer III (2.59 x 3.49), moderne badkamer (2.59 x 1.36) voorzien van douche en vaste wastafel in meubel. Deze gehele verdieping is voorzien van laminaat vloer met uitzondering van de badkamer. 2e verdieping: Vliering (geen stahoogte).

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceelsoppervlakte: 214 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 96 m2, inhoud: circa 458 m3.
Woning is voorzien van kunststofkozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
De bitumineuze dakbedekking van de woning is in 2018 vernieuwd.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.