Bekijk alle foto's

BUNDE | Prunislaan 14

In een mooie straat gelegen instapklare sfeervol halfvrijstaand woonhuis met zeer ruimte woonkamer (circa 50 m2) oprit, berging tuin op het zuiden en 3 slaapkamers.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Waskelder (3,5 x 2,4) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, modern wandcloset, meterkast, garderobe, uitgebouwde woonkamer (totaal circa 50 m!!) voorzien vaneen mooie laminaatvloer en schuifpui naar tuin, moderne keuken (2016) voorzien van spoelbak in spoeleiland, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en wasemkap, berging (3,6 x 2,55) besloten tuin (circa 8,3 x 6,6) overdekt “lounge gedeelte” (4,3 x 2,5).

1e verdieping:
Overloop, badkamer (1,8 x 1,4) voorzien van ligbad, vaste wastafel en designradiator, slaapkamer 1 (3,52 x 2,65), slaapkamer 2 (3,5 x 3,5) slaapkamer 3 (3,0x 2,48) alwaar c.v.-gas (huur tot 2020).

De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: zestiger jaren.
Perceeloppervlakte: 213 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 94 m2, inhoud: circa 408 m3.
Deze instapklare, goed onderhouden, woning is de afgelopen jaren op diverse punten gemoderniseerd! Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
Aanvaarding: 02 december 2019

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.