Bekijk alle foto's

BUNDE | Prinses Margrietlaan 9

Vraagprijs € 469.000,- k.k.

Halfvrijstaande goed onderhouden semi-bungalow met speels split-level niveau gelegen in de villawijk ‘'Dennenberg-Overbunde ’’ met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5e slaapkamer), badkamer, ruime woonkamer, semi-open keuken, ruime overkapping, inpandige garage met oprit, tuin met achterom en veel privacy.

Typering:
De woning is gelegen in de wijk Dennenberg-Overbunde, een kleinschalige exclusieve villabuurt gesitueerd rondom het voormalige klooster Overbunde in het natuurgebied en in de directe nabijheid van een golfbaan, tennisbanen en voetbal- en hockeyvelden. Deze woning is op een zeer goede locatie gelegen, in de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Vanuit de keuken is het souterrain te bereiken, hal, multifunctionele ruimte/bijkeuken (4,44 x 3,36) voorzien van laminaatvloer en aanrecht met spoelbak, berging (1,89 x 1,89) alwaar aansluitingen witgoed en CV installatie (bouwjaar 2010, eigendom), garage met openslaande op afstandsbediening bedienbare elektrische deuren (8,65 x 4,50) alwaar meterkast en toegang tot de kruipruimte.

Begane grond:
Ruime hal voorzien van tegelvloer, doorzonwoonkamer (circa 40 m2) met veel lichtinval, parketvloer, houtkachel en schuifpui naar het terras met overkapping, semi-open keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de keuken middels trappen toegang tot het souterrain. Groen aangelegde tuin, veel privacy en terras met ruime overkapping (5,87 x 3,65) voorzien van elektrisch zonnescherm, tuinberging en achterom.

Slaapverdieping:
Vanuit de entree bereikt men via enkele treden de lange overloop alwaar de separate toiletruimte met wandcloset en fonteintje en toegang tot 4 slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (4,50 x 3,49) voorzien van vaste kast, moderne badkamer (circa 5 m2) welke te bereiken is via zowel slaapkamer I als de overloop en is voorzien van douche, wastafelmeubel en designradiator, slaapkamer II (3,42 x 2,79) voorzien van vaste kast en wastafel, slaapkamer III (2,62 x 3,42) voorzien van vaste kast, slaapkamer IV (4,55 x 2,79) voorzien van wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de overloop, badkamer en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1963.
Perceeloppervlakte: 529 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 152 m2 (exclusief garage van circa 39 m2), inhoud: circa 645 m2.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd), vloerisolatie (na-geïsoleerd), kunststof kozijnen met dubbele beglazing en grotendeels rolluiken, aansluiting glasvezel. Op het perceel is een gesaneerde olietank met KIWA-certificaat aanwezig.
Energielabel: C.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.