Bekijk alle foto's

BUNDE | Prinses Margrietlaan 8

Aan een mooie brede en groene laan gelegen halfvrijstaande bungalow (ideaal voor de vitale senior) met 2 slaapkamers, vrijstaande garage met diepe oprit en zonnige tuin met uitzicht over een huisweide en gelegen op het zuidwesten.

Typering:
De woning is gelegen in een mooie residentiële buurt gesitueerd rondom het voormalige klooster Overbunde in het natuurgebied en in de directe nabijheid van een golfbaan, tennisbanen en voetbal- en hockeyvelden. Deze woning is op een zeer goede locatie gelegen, in de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Provisiekelder (4,51 x 3,01) alwaar opstelplaats cv-ketel (huur, 2011) en aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond/straatniveau:
Ruime entree/hal (circa 18 m2) voorzien van parketvloer, meterkast, wandcloset (2005). Ruime woonkamer (circa 36 m2) voorzien van een parketvloer en lichtspots met optimaal tuincontact, gesloten keuken (2,96 x 2,22) welke is voorzien van moderne aanrechtcombinatie (2003) met kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, spoelbak, combi magnetron/oven, voldoende kastruimte en een parketvloer, ouder slaapkamer I (3,96 x 3,48) voorzien van een laminaatvloer, geheel betegelde badkamer (2007, 2,96 x 1,58) voorzien van inloopdouche, designradiator en dubbele vaste wastafel in badmeubel , overloop met trap naar het souterrain, hobbykamer (4,42 x 1,90 thans in gebruik als slaapkamer) en slaapkamer II (circa 11 m2) voorzien van een laminaatvloer. Het terras is voorzien van elektrische zonwering en middels trap is de onderhoudsvriendelijke tuin te bereiken welke is gesitueerd op het zuidwesten met uitzicht over huisweide, veel privacy en toegang tot de garage (5,48 x 3,01) voorzien van sectionaalpoort en achterom middels de ruime oprit (circa 23 meter diep) welke geschikt is voor meerdere voertuigen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceeloppervlakte: 416 m2.
Woonoppervlakte: ca 108 m2, inhoud: ca 438 m2.
De woning is voorzien van dakisolatie en dubbele beglazing HR++ (2003/2009).
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.