Bekijk alle foto's

BUNDE | Prins Willem Alexanderlaan 5

In een mooie brede laan gelegen goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4e slaapkamer op zolder) carport, diepe oprit, garage en voor- en achtertuin tuin.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, wandcloset (2011) met fonteintje, trapkast, woonkamer (totaal circa 42 m2) voorzien van een mooie tegelvoer (en vloerverwarming) luxe keuken (2006) voorzien van inductie kookplaat (5 pits), wasemkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast en combi magnetron/oven, overdekt terras (circa 20 m2) leuke tuin, tuinhuisje (circa 6 m2) garage (6,18 x 2,80) voorzien van tegelvloer, carport, diepe oprit en voortuin. De entree, woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer 1 (3,94 x 3,79) slaapkamer 2 (4,41 x 3,29) slaapkamer 3 (3,42 x 2,69) geheel betegelde badkamer (2,80 x 2,02) voorzien van ligbad, douche, wandcloset en vaste wastafel in bad-meubel.

De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Zolderruimte (circa 16 m2) via vaste trap bereikbaar, alwaar zolderkamer met dakvenster, berging in het knieschot, aansluiting wasmachine en droger, c.v.-gas (eigendom 2006).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1976.
Perceeloppervlakte: 303 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 125 m2, inhoud: 438 m3.
Dakisolatie (deels origineel, deels nageïsoleerd), overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.