Bekijk alle foto's

BUNDE | Prins Clauslaan 42

In een gewilde woonwijk gelegen, instapklaar, half-vrijstaand woonhuis met maar liefst 4 slaapkamers, garage en tuin gelegen op het zuidwesten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van travertin vloer, alwaar meterkast (vernieuwd in 2011), moderne toiletruimte (2016) voorzien van wandcloset en fonteintje. Sfeervolle woonkamer (circa 45m2) voorzien van travertin vloer, eetkamer met toegang tot de tuin, keuken (2.58 x 4.00) voorzien van PVC vloer alwaar moderne aanrechtcombinatie (2011) voorzien van koelkast, combi-oven, vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap en veel kastruimte. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de op het zuid-westen gelegen achtertuin voorzien van luxe elektrisch bedienbaar uitval- zonnescherm (2018). Garage (6.17 x 2.82) voorzien van sectionaalpoort (2016), zeer royale oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.47 x 4.01) voorzien van airco, slaapkamer II (3.30 x 2.87/3.97) voorzien van airco, royale (ouder)slaapkamer III (5.86 x 3.00) met toegang naar het balkon (2.44 x 0.97), moderne badkamer (circa 6,5 m2, 2016) voorzien van vaste wastafel in meubel, hoge kast, ligbad, inloopdouche en wandcloset. De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap, overloop alwaar eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van aansluiting wasmachine/droger en opstelplaats CV- Combiketel (eigendom, 2000), dakvenster, slaapkamer IV voorzien dakvenster, mooie bergkasten in spitsen en separate berging. De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1978.
Perceeloppervlakte: 266 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 136 m2, inhoud: circa 525 m3.
Deze instapklare, goed onderhouden, woning is de afgelopen jaren op diverse punten gemoderniseerd! De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (2012), kruipruimte is geïsoleerd (2012), houten kozijnen met HR++ dubbele beglazing (2004/2005). De gehele eerste verdieping is voorzien van rolluiken en horren. Het schilderwerk is in 2016/2017 verricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.