Bekijk alle foto's

BUNDE | Prins Bernhardlaan 3

In een van de mooiste straten van Bunde ligt deze onder architectuur gebouwde vrijstaande woning met 6 slaapkamers en 2 badkamers.

LIGGING:
Bunde staat bekend als geliefde woonomgeving, welk te danken is aan het goede voorzieningenniveau. In Bunde zijn o.a. 2 basisscholen gelegen, een supermarkt (spoedig 2), diverse winkels, horeca, en sportpark Heiveld alwaar een voetbalclub, tennisclub, hockeyclub, golfclub en scouting. Het prachtige Bunderbos ligt om de hoek van deze woning. De bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer (NS station) als eigen vervoer is goed. De aansluiting op de A2 en de A79 zijn eveneens goed te bereiken. Maastricht is op ca. 6 kilometers gelegen.

INDELING:
Souterrain
- Verwarmde garage van ca. 40 m² met plaats voor 2 auto's, water- elektra en toegang tot de achtertuin.
- Wasruimte van ca. 5 m² met aansluiting voor de wasmachine, de WTW installatie en de toegang tot de regenwaterbekken.
- Twee bergingen van respectievelijk ca. 4 m² en ca. 6 m².
- Grote slaap/studeerkamer van ca. 20 m².
- Gastenverblijf bestaand uit een slaapkamer van ca. 20 m² en aangrenzende badkamer van ca. 2 m² met douche en wastafel.

Begane grond
- Statige ontvangsthal van ca. 16 m² met trappenhuis, garderobenis en toegang tot de vertrekken.
- Toiletruimte voorzien van zwevend closet en fonteintje.
- De royale woonkamer van ca. 50 m² met grote gashaard staat in open verbinding met de eetkamer van ca. 13 m² en de keuken van ca. 27 m².
  Door de uitgekiende architectuur heeft iedere ruimte een eigen karakter.
  De grote raampartijen en schuifpuien garanderen een optimale lichtinval door de gehele begane grond alsook een fijn tuincontact.
- De luxe keukenopstelling met eiland is o.a. voorzien van een composiet werkblad, 2 combi ovens, vijfpits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer.
- Aangrenzend aan de keuken ligt een praktische provisieruimte van ca. 2 m². De gehele begane grond is voorzien van een lichte en sfeervolle tegelvloer      met vloerverwarming.

1e verdieping:
- Ruime overloop met toegang tot de diverse vertrekken en een praktische muurkast met was-koker.
- 4 Slaapkamers van respectievelijk ca. 25 m² met vaste kastenwand, 14 m², 13 m² en 7 m².
- Fraaie badkamer van ca. 12 m² met een inloopdouche, ligbad en 2 wastafels.
- Betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje.
  De gehele verdieping is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer met vloerverwarming op de overloop, het toilet en de badkamer.

Tuin:
- De fraai aangelegde achter- en zijtuin bestaat uit een overdekt terras aangrenzend aan de woonkamer, een groot gazon en een terras aangrenzend aan      de keuken.
- Op de oprit aan de voorzijde is plaats voor ca. 3 auto's.

BIJZONDERHEDEN:
- Er is sprake van een energielabel A, welk is behaald door de combinatie van een uitstekende isolatie, WTW installatie en 12 zonnepanelen.
- Ondanks de riante woonoppervlakte heeft de woning een bescheiden uitstraling.
- Luxe staat van afwerking met uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
- Vrijwel geheel voorzien van inpandige rolluiken.

Algemeen:
Bouwjaar: 2004
Perceeloppervlakte: 585 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 280 m2. Bruto inhoud woning: 1186 m3
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.