Bekijk alle foto's

BUNDE | Pletsstraat 17

Nabij het centrum van Bunde gelegen vrijstaand woonhuis, met 3 slaapkamers, garage, fietsenstalling, schuur en ruime tuin (totaal circa 720 m2) gelegen op het noordwesten. Woning en groot perceel bieden ruime mogelijkheden voor eigen invulling.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (3,65 x 2,56).

Begane grond:
Ruime oprit geschikt voor meerdere auto’s, entree met travertin vloer, meterkast, toilet met fonteintje, ruime l vormige woonkamer (totaal circa 35 m2) voorzien van mooie parketvloer, bijkeuken (1,85 x 1,30) met aansluiting witgoed en vaste wastafel, gesloten keuken (circa 2,70 x 2,97) met witte aanrecht combinatie voorzien van koelkast, vaatwasser, spoelbak, oven, kookplaat en wasemkap, overdekt terras (circa 18 m2) garage (6,01 x 3,02) met vliering en poort aan de voorzijde en de achterzijde, fietsenstalling/berging (circa 16 m2) aan de rechterkant van de garage, berging (circa 13 m2), schuur (circa 22 m2), ruime tuin met veel privacy.

1e verdieping:
Overloop, badkamer (2,82 x 2,77) voorzien van douche, vaste wastafel, ligbad en toilet, slaapkamer I (3,87 x 2,70) slaapkamer II (3,77 x 3,73) slaapkamer III (3,77 x 2,77) met vaste wastafel.

2e verdieping:
Zolder via vlizotrap alwaar bergzolder (3,03x 4,53).

Algemeen:
Bouwjaar: 1949
Perceeloppervlakte: circa 720 m2.
Woonoppervlakte: circa 115 m2, inhoud: circa 519 m3.
De woning is voorzien van deels kunststof en deels houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, dakisolatie nageïsoleerd, geen spouwmuurisolatie. Het dakbeschot van de hoofdbouw en de garage alsmede enkele golfplaten op de diverse opstallen (schuurtjes) zijn van asbesthoudende materialen Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.