Bekijk alle foto's

BUNDE | Pasweg 20 D

Aan een doorgaande weg perfect afgewerkte vrijstaande semi bungalow met in totaal 2 slaapkamers en 2 badkamers op een riant perceel van totaal 1000 m2. De woning beschikt over een inpandige garage met sectionaalpoort en ruime zolder met vaste trap.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van natuurstenen vloer met garderobe, modern betegeld toilet met wandcloset met fonteintje, semi open keuken (3,02 x 4,14) aan de voorzijde met uitzicht over de velden, alwaar moderne aanrechtcombinatie en kookeiland met composiet aanrechtblad, voorzien van combi-magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, inductie kookplaat en afzuigkap, berging alwaar aansluiting witgoed en inbouwkast met koelkast en diepvries en toegang tot de tuin. Ruime woonkamer (8,11 x 4,89) met 2 schuifpuien welke toegang bieden tot 2 terrassen waarvan 1 royaal overdekt terras, slaapkamer I (3,48 x 5,14) en de moderne geheel betegelde badkamer I (1,99 x 2,96) alwaar inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel in ruim badmeubel, slaapkamer II (3,04 x 4,25) met schuifpui, badkamer II (2,01 x 1,99) met inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel in meubel. Inpandig bereikbare ruime garage (circa 17 m2) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2010) en meterkast. De gehele begane grond (met uitzondering van de garage) is voorzien van een mooie natuurstenen tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Vaste trap naar de zolderruimte, alwaar opstelling mechanische ventilatie (mogelijkheid tot realiseren van 2 slaapkamers en/of badkamer, de gehele verdiepingsvloer is voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 2010.
Perceelgrootte: circa 1.000 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 171 m2, inhoud: circa 708 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing in houten kozijnen, vloerisolatie met vloerverwarming (begane grond) en mechanische ventilatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.