Bekijk alle foto's

BUNDE | Papenweg 47

Op een goede locatie gelegen te renoveren/moderniseren halfvrijstaande woning met eenvoudige aanbouw, berging, grote garage (circa 23 m2) en tuin op het Zuid Westen.

Typering:
De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Souterrain:
Provisiekelder (2,91 x 2,51).

Begane grond:
Entree met tegelvoer, meterkast, woonkamer (6,25 x 3,74) met parketvloer en kachel, aanbouw/overdekt terras (circa 6,77 x 3,29) thans verdeeld over 2 ruimtes, keuken (circa 8 m2) met eenvoudig aanrechtblok, badkamer (circa 2 m2) voorzien van douche en vaste wastafel, berging (circa 12 m2) alwaar aansluiting witgoed, vaste wastafel en c.v.-gas (huur, circa 2017) ruime garage (6,24 x 3,75) met kantelpoort met aparte loopdeur, tuin gelegen op het Zuid Westen.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,79 x 1,78 potentiële badkamer!!) met vaste kast, slaapkamer II (2,92 x 2,76) met vaste wastafel, slaapkamer III (3,74 x 3,48) met vaste wastafel, slaapkamer IV (3,71 x 2,67) met balkon (3,71 x 0,93).

Algemeen:
Bouwjaar: 1960.
Perceeloppervlakte: 348 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 129 m2 inhoud: 537 m3.

De woning is voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing. Het geheel dient gerenoveerd/gemoderniseerd te worden. Aanvaarding in onderling overleg. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.