Bekijk alle foto's

BUNDE | Papenweg 21

Op een goede locatie gelegen te moderniseren geschakelde woning met 3 slaapkamers, tuinkamer, oprit, garage en voor- en achtertuin op het zuiden met veel privacy. Zeer geschikt voor de ombouw naar een patio bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond; dus ideaal voor de vitale senioren!!

Typering:
De woning is gelegen direct nabij het centrum van Bunde met al haar voorzieningen. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is circa 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree met tegelvoer, meterkast, kelderkast, toilet, woonkamer (totaal circa 30 m2) voorzien van laminaatvloer en semi open keuken aan de voorzijde van de woning voorzien van eenvoudig aanrechtblok met bovenkasten, tuinkamer (circa 22 m2, eventueel om te bouwen naar slaapkamer en badkamer) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel (1985, eigendom) en huurgeiser, ruime garage (6,29 x 3,39) met kantelpoort, verzorgde tuin met veel privacy gelegen op het Zuiden.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,4 x 2,0), slaapkamer II (4,0 x 2,5), slaapkamer III (2,6 x 4,4) badkamer (circa 2 m2) alwaar douche en vaste wastafel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1959
Perceeloppervlakte: 298 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: 82 m2 (exclusief tuinkamer), 104 m2 (inclusief tuinkamer).
Inhoud: 439 m3
Het geheel dient gemoderniseerd te worden.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.