Bekijk alle foto's

BUNDE | Meidoornlaan 30

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met uitbouw op de begane grond, 3 slaapkamers, vaste trap naar zolder, kelder, garage, oprit en besloten tuin op het zuiden.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (4.50 x 2.35) alwaar c.v.-gasinstallatie (2007, eigendom) en aansluiting witgoed.

Begane grond:
Entree met leistenen vloer, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer (circa 30 m2) met aansluitend de aanbouw (circa 15 m2), gesloten keuken (3.23 x 2.28) voorzien van een moderne aanrechtcombinatie (2007) met 5 pits gaskookplaat, wasemkap, koelkast en oven. Tuin (circa 12 meter diep en 5.50 meter breed), garage (6.04 x 2.87) en diepe oprit.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.25 x 2.32), slaapkamer II (4.22 x 3.74), slaapkamer III (3.74 x 3.47), moderne badkamer (2.27 x 1.98, 2015) alwaar inloopdouche, vaste wastafel en wandcloset.

2e verdieping:
Zolder via vaste trap bereikbaar, alwaar overloop en kamer (3.80 x 3.74) voorzien van dakvenster.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1968.
Perceeloppervlakte: 230 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 114 m2, inhoud: circa 497 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: per 1 november 2019.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.