Bekijk alle foto's

BUNDE | Maastrichterlaan 80

In een mooie, brede statige laan met veel groen gelegen woonhuis met 4 slaapkamers, garage en tuin met overkapping op het westen.

Typering:
De ligging is zondermeer goed te noemen. De forensenplaats Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met uitstekende verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, trein- en busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een bijzonder prettig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toiletruimte met closet en fonteintje, living (circa 36 m2) bestaande uit woonkamer en eetkamer met tegelvloer en keuken (2015) met aanrechtcombinatie voorzien van inductiekookplaat, heteluchtoven, vaatwasser, afzuigkap, diepvries, koelkast en spoelbak. Vanuit de keuken is er middels schuifpui toegang tot de tuin met overkapping (circa 16 m2), garage (6.52 x 3.00) met sectionaalpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2.08 x 3.73), slaapkamer II (2.98 x 4.72), slaapkamer III (2.99 x 4.00), badkamer (2.05 x 2.97, 2015) voorzien van inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel en designradiator.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping, mooie multifunctionele ruimte/slaapkamer IV (5.15 x 8.73) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2014) opstelplaats witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: 1993.
Perceeloppervlakte: circa 236 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m2, bruto inhoud woning: 557 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk voor zien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.