Bekijk alle foto's

BUNDE | Lindenlaan 88

In het gewilde dorp Bunde, nabij de basisscholen gelegen dit half vrijstaand verrassend ruim woonhuis met 3 ruime slaapkamers, tuin zuidwest gesitueerd en ruime oprit naar garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Kelder (3.06 x 2.76) bereikbaar via hal.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, riante leefruimte (circa 55 m2) voorzien van open haard en veel lichtinval . Open nette keuken voorzien van tegelvloer, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Middels een grote schuifpui heeft men toegang tot de gezellige tuin welke op het zuidwesten is gesitueerd. De garage (6.89 x 2.86), alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2009), aansluiting wasmachine en droger.

1e verdieping:
Overloop met ruime muurkast, slaapkamer I (7.23 x 2.92), slaapkamer II (7.23 x 3.43) met airco en slaapkamer III (2.38 x 3.04). De geheel betegelde badkamer (circa 6 m2) is voorzien van een wastafel, toilet, douche en instapbad. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1968.
Perceelgrootte: 276 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 133 m2, inhoud: 526 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen, gedeeltelijk dubbel glas en elektrische rolluiken.
Energielabel: D.
Aanvaarding in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.