Bekijk alle foto's

BUNDE | Lindenlaan 4

Vraagprijs € 335.000,- k.k.

In de geliefde en gewilde woonwijk Bunderveld, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met drie slaapkamers, hobby-/kantoorruimte in ruime uitbouw en een verzorgde tuin gelegen op het zuid oosten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Provisiekelderkast.

Begane grond:
Voortuin met oprit, geschikt voor meerdere voertuigen. Entree/hal voorzien van tegelvloer, modern betegelde toiletruimte met fonteintje en meterkast. Leefruimte met open keuken (totaal circa 32 m2) met veel lichtinval en voorzien van lamelparket. De open keuken (2020) is voorzien van composiet aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron/oven, in een keukenkast is de opstelplaats voor de cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2010) Bijkeuken (2,39 x 3,17) alwaar aansluiting witgoed en met toegang tot de garage. Ruime uitbouw (hobbyruimte 3,17 x 3,79) met een schuifpui naar de tuin. De inpandig bereikbare garage (5,57 x 3,02) is voorzien van een kantelpoort, berging (3,02 x 1,05).
Tuin met terras gelegen op het zuid oosten.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,87 x 2,78), slaapkamer II (3,67 x 3,85) en slaapkamer III (2,57 x 2,67). De fraaie betegelde badkamer (2,76 x 1,53, 2003) is voorzien van een wastafel in meubel, wandcloset, hoek douche/badcombinatie en designradiator.

Algemeen:
Bouwjaar: 1967
Perceelgrootte: 276 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 109 m2, inhoud: circa 454 m3
De woning is voorzien van geïsoleerde wanden en dakisolatie. Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Slaapkamers achterzijde voorzien van rolluiken en begane grond over de lengte van de schuifpui en aan de voorzijde woonkamer elektrische zonnescreens.
De woning is in 2022 gezandstraald en de voegen zijn nieuw gevoegd en geïmpregneerd. Tot slot zijn er ook nieuwe buitenvensterbanken geplaatst. Energielabel: B
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.