Bekijk alle foto's

BUNDE | Lindenlaan 16

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

In een de gewilde woonwijk Bunderveld, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, goed onderhouden tuin op het zuiden en garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Kelderkast:
Alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, bouwjaar 2012).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van betegelde toiletruimte met closet en fonteintje, meterkast. Woonkamer (circa 25 m2) met veel lichtinval, gezellige openhaard en airco unit (warm en koud). Openslaande deur naar de tuin. Keuken (2,54 x 2,67) voorzien van nette lichte aanrechtcombinatie voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi magnetron/oven. De garage (6,71 x 3,01) voorzien van een kantelpoort en aansluiting wasmachine en droger. Middels een openslaande deur heeft men toegang tot de goed onderhouden tuin welke op het zuidoosten is gesitueerd. Via de tuin is de berging (2,95 x 3,05) achter de garage bereikbaar.

De gehele begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,82 x 2,78), slaapkamer II (3,85 x 3,66) en slaapkamer III (2,58 x 2,69). De geheel betegelde badkamer (2,75 x 1,54, 2001) is voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en designradiator.

De slaapkamers zijn voorzien van een vloerbedekking, behalve de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1967.
Perceelgrootte: 239 m2.
Woonoppervlakte: circa 85 m2, inhoud: circa 311 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels dubbele beglazing, spouwmuurisolatie (nageïsoleerd van voor 1984), vrijwel geheel voorzien van rolluiken.
Aanvaarding in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.