Bekijk alle foto's

BUNDE | Kloosterweg 44

Sfeervol goed onderhouden en op een goede locatie gelegen riant woonhuis met mooi en veel lichtinval, 5 slaapkamers, ruime garage en op het westen gelegen tuin met veel privacy.

Typering:
De woning is gelegen in de directe nabijheid van een golfbaan, tennisbanen en voetbal- en hockeyvelden. In het dorp zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht. Door middel van trein- en busverbindingen is Maastricht derhalve goed bereikbaar.

Souterrain:
Kelder 1 (7,26 x 3,82) kelder 2 (2,79 x 3,31) alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2009)

Begane grond:
Entree/hal (4,29 x 3,91) voorzien van een mooie tegelvloer, garderobe, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Riante leefruimte (circa 65 m2) met veel raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval. De leefruimte is voorzien van een nette parketvloer, openhaard, kastenwand en een schuifpui welke toegang biedt tot het terras, semi-open keuken (circa 18 m2) voorzien van tegelvloer, inductie kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, grote heteluchtoven, koelkast, diepvries en vaatwasser, studeer/speelkamer (4,38 x 2,68) garage (5.91 x 3.89) voorzien van sectionaal poort, aansluiting wasmachine en droger. De ruime tuin met veel privacy is gesitueerd op het westen en is voorzien van een overdekt terras en vijverpartij.

Eerste verdieping:
Overloop voorzien van vaste kastenwanden, slaapkamer I (2,51 x 2,57), slaapkamer II (circa 22 m2) voorzien van een vaste kastenwand, slaapkamer III (2,90 x 3,00) slaapkamer IV (4,61 x 4,98) met toegang tot het dakterras aan de achterzijde en het balkon aan de voorzijde van de woning, slaapkamer V (2,48 x 3,54), modern afgewerkte badkamer (2,48 x 2,43, 2009) voorzien van een douche/ligbadcombinatie, wandcloset en vaste wastafel. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte (circa 35 m2)

Algemeen:
Bouwjaar: ca. 1971, uitbouw: 1974
Perceeloppervlakte: 811 m2,
Woonoppervlakte: circa 199 m2, exclusief kelder van 37,5 m2 en exclusief garage van 23 m2.
Inhoud: circa 1059 m2 (inclusief kelder en garage). De woning is voorzien van spouwmuurisolatie (1980) en dubbel glas (begane grond en verdieping achterzijde).
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.